ARCTIC TEAM OY

Hygieniatuotteet

Touch screen 
Tuotenumero: SC-001 |

Touch screen spray puhdistaa tehokkaasti rasvaläikät ja muut epäpuhtaudet mobiililaitteesi kosketusnäytöstä. Sprayn integroitu puhdistusliina kuivaa ja levittää puhdistusaineen kätevästi ja nopeasti. Sopii hyvin myös LCD näytöille. Pienen koon ansiosta kulkee helposti mukana.

Helppo ja nopea käyttää: Suihkuta puhdistusainetta näytölle, puhdista pullon sivulla, yhdellä pyyhkäisyllä näyttö. Tämän jälkeen näyttö on puhdas ja kirkas.

Tuote sisältää: kookosöljy, maissi, suolan luonnollisia ainesosia. Poistaa tehokkaasti   kaikenlaisia tahroja ja bakteereita. Pyyhkäise näytön pinta kirkkaaksi jättämättä jälkiä.

CleanUp tahranpoistaja

Tuotenumero: 180610 |

CleanUp tahranpoistaja poistaa tehokkaasti erilaiset tahrat, niin vanhat kuin uudetkin. Sopii kaikille tekstiilimateriaaleille. Poistaa mm. öljy-, rasva-, veri-, kahvi-, viini-, jäätelö-, ruoho-, suklaa- ja mustetahrat. Ei sisällä valkaisuainetta. Käyttöohje: sumuta tahralle, anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja pyyhi pois kostealla pehmeällä liinalla. Tarvittaessa toista käsittely. Voit myös sumuttaa tahroille muutama minuutti ennen pesukoneeseen laittamista. Sopii erityisesti StandUp! maton ja ONGO® istuimen kankaan puhdistamiseen.

FACEBOOK
Tuotteita voi ostaa myös tilaamalla verkkokaupastamme.
Tarjouspyynnöt: info@arcticteam.fi |+358407009471