ARCTIC TEAM OY

Back App – tuotteet

Pyydä tarjous tai kysy koekäyttömahdollisuudesta myynti@arcticteam.fi | +358407009471

Back App 360 (184€ sis. alv24%)

Back App 360 poikkeaa kaikista muista tasapainolaudoista. Sen liike on pehmeä ja säädettävä, mikä tekee Back App 360 laudasta paitsi turvallisen, myös erittäin miellyttävän käyttää. Back App 360 laudalla tasapainoillessasi liikut vapaasti kaikkiin suuntiin ja pysyt liikkeessä koko päivän.

Back App 360 -tuote perustuu samaan teknologiaan kuin Back App -tuoli. Säädät palloa tehostaaksesi tasapainoharjoittelua. Tasapainomoottorisi on toiminnassa, kun seisot Back App 360 -tuotteen päällä. Ryhtisi paranee ja vahvistat lantiota ja jalkalihaksia. Tuolilla istuminen vahvistaa pääasiassa selkälihaksiasi. Siksi tuoli ja tasapainolauta täydentävät toisiaan ihanteellisesti.

Back App 2.0 (alk. 699€ sis. alv24%)

Back App Office on alkuperäinen Back App -tuoli, jolla istutaan jalat jalkalevyn päällä. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

 

Back App -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Back App vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan. Back App –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

Back App -pyöräalusta (alk. 223€) 

Back App on helppo tehdä helpommin siirrettäväksi. Riittää, kun lisäät siihen pyöräalustan. Alkuperäisen tuolin mukavuus on säilytetty, mutta mukaan on lisätty mahdollisuus liikkua pyörien avulla.

Verkkokauppaan