[ux_banner height=”580px” bg=”740″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.28)” bg_overlay__sm=”rgba(0, 0, 0, 0.65)” bg_pos=”71% 0%”]

[text_box width=”84″ width__sm=”93″ position_x=”50″ position_y=”50″ text_depth=”2″]

[gap height=”20px”]

Arctic Team kiittää sinua!

Olemme sinuun yhteydessä heti kun näemmin viestin. 

Olemme myös suunnittelemassa työergonomiaan liittyviä koulutuksia syksylle 2019. Näiden tarkoituksena on auttaa työntekijöitä parempaan ergonomiseen työasentoon, jonka avulla työteho ja tyytyväisyys paranee. 

Jos haluat tilata meidät Ergonomia Vartille niin jätä tähän puhelinnumerosi niin soitamme sinulle ja sovimme sopivan ajan. Ergonomia Vartin ideana on, että koulutamme 15 minuutissa työntekijänne ergonomisempaan työasentoon, jolloin työteho ja tuottavuus kasvaa. Pienellä koulutuksella olemme saaneet erinomaisia tuloksia asiakkaillemme.

  [honeypot honeypot-email]

  [/text_box]

  [/ux_banner]
  [section bg_color=”rgb(52, 63, 81)”]

  [gap height=”20px”]

  [row style=”large” h_align=”center”]

  [col span=”4″ span__sm=”8″ color=”light”]

  [testimonial image=”9147″ image_width=”121″ pos=”center” name=”Konsta / Kuplajengi”]

  Vieterituoli vei heti mennessään. Vieteristä tuli toimistolle pompputuoli kun jokainen halusi pomppuilla ylös alas. Muutaman päivän testaamisen jälkeen alkoi kehossa tuntua muutokset kun lihakset alkoivat kipeytä ja huomasimme kuinka huono työasento meillä jokaisella oli. Kiitos Marko!

  [/testimonial]

  [/col]
  [col span=”4″ span__sm=”8″ color=”light”]

  [testimonial image=”9149″ image_width=”121″ pos=”center” name=”Marjatta”]

  Otin vieterituolin testiin epäilyksien kera. Viikon testaamisen jälkeen huomasin, kuinka niska- ja hartiatkivut olivat helpottaneet. Yllättäen tällä hetkellä vieterituoli löytyy niin toimistolta kuin kotona etätöitä tehdessä.

  [/testimonial]

  [/col]
  [col span=”4″ span__sm=”8″ color=”light”]

  [testimonial image=”9150″ image_width=”121″ pos=”center” name=”Minna” company=”Freelancer”]

  Teen töitä freelancerina kotoa käsin. Aikasemmin minulla oli ruokailuryhmän tuoli työtuolina. Kyllä sen eron huomasin nopeasti kun työasento oli kohdallaan vieterituolin ansiosta.

  [/testimonial]

  [/col]

  [/row]

  [/section]