Palautus ja Reklamaatiot

Palautus

Kuluttaja asiakkaana vaihto- ja palautusoikeus myymälässä ja verkossa.

Jos et ole valitsemaasi tuotteeseen syystä tai toisesta täysin tyytyväinen, palauta tuote 14 päivän kuluessa takaisin ja hyvitämme siitä täyden hinnan tai vaihdamme tuotteen toiseen.

 Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 14 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee suurinta osaa tuotteistamme.  Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat ja varusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa.

Palautukset pyritään käsittelemään välittömästi, kun tuote on palautunut meille (kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa).

Reklamaatio

Reklamaatiotapauksessa ota heti yhteys vastaamalla tilaus viestiin ja selvitä mistä reklamaatio johtuu. Vaihdamme tuotteen/saatamme tuotteen moitteettomaan kuntoon viipymättä.

Tilauksen peruminen / tuotepalautus

Noudatamme tuotteita myytäessä kuluttajille KKV:n etämyyntiehtojen mukaisia sopimuksia. (https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/ ).

Kuluttajana oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä (joitain tuotteita tämä peruutusoikeus ei koske, tarkista ne täältä https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/)

Tuotepalautuksesta veloitamme toimituskustannukset, voitte myös toimittaa tuotepalautuksen omalla kustannuksella, vastaa tilauksesi viestiin ja mainitse tuotteiden palautuksesta. Annamme ohjeet palautuksille yksityiskohtaisesti.

Maksunpalautus

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona)

Suomen Kouluhankinta Oy (3108898-1)

Käyntiosoitteemme on Puijonkatu 24 A, 70100 Kuopio

+358400511399

myynti@arcticteam.fi