KOKEILE VIETERITUOLIA!

Oletko koskaan kokeillut istua vieterituolilla? Vieterituoli on aktiivituoli ja vieterituolilla istuessa aktivoit kehoasi enemmän kuin ikinä osaat kuvitella.

Tuolin aikaansaama liike kehossasi vahvistaa tukilihaksiasi, kehittää tasapainoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena työtehosi kasvaa, pysyt terveempänä ja säästyt monilta istumatyön ongelmilta.

Vieterituolissa on aina pyörivä istuinosa, mikä helpottaa työskentelyäsi työpisteellä ja aikaansaa hyvän ulottuvuuden. Vieterituolin hinta on alkaen 250€ +alv.

Osta verkkokaupasta!

Kotimaisen Vieterituolin saat hintaan 306€ / alv 0% (Ennakkotilaus harmaa / musta myös sähköpostitse info@arcticteam.fi)

Erikoissuunniteltu istuinosa ja aktiivinen runko vahvistaa kehoasi

Vieterituolilla istut tasapainoisesti kehon painon jakautuessa optimaalisesti lantioosi ja lantion kautta  selkärankaasi.

Vieterituolilla istuma-asennon istumapaine kohdistuu tasaisesti luisille rakenteille, istuinkyhmyille, edesauttaen lantionalueen lihasten ja muiden pehmytkudosten vapaata verenkiertoa.

Vieteri-aktiivituoli on saatavana mustalla, valkealla ja harmaalla maalatulla runko-osalla. Istuinosan verhoiluna musta keinohanka/ kangas ja harmaa keinonahka/kangas ja valkea keinonahka.

Lisätietoa myös: info@arcticteam.fi Soita +358400511399

 

KORONAN VUOKSI VÄHENSIMME KOEKÄYTTÖÄ JA ANNAMME SEN SIJAAN TYYTYVÄISYYSTAKUUN 14PV RAHAT TAKAISIN OSTOKSESTASI!

Vieterituolin värivaihtoehdot ovat musta ja harmaa

Musta, istuinosa keinonahka/kangas

Harmaa, keinonahka/kangas istuinosa