Stoo® aktiivituolit tuovat aktiivisuutta hetkiin, jotka vietät istuen.

Stoo® aktiivituolit on kehitetty lisäämään aktiivisuutta nimenomaan silloin, kun pitää istua. Kuperan pohjan ansiosta keho pysyy liikkeessä tehostaen istujan aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä selkärangan välilevyjen aineenvaihduntaa. Aktiivinen istuminen myös mm. kehittää ja vahvistaa niitä lihaksia, jotka ylläpitävät hyvää ryhtiä ja kehon asentoa. Selän lihasten ja niiden vatsapuolen “vastustajien” liikuttaminen parantaa ryhtiä ja lievittää selkärankaan kohdistuvaa jännitystä.

Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan liikkumaton elämäntapa on maassamme yksi suurimmista terveysuhista. Sen lisäksi, että istuminen tappaa, se heikentää myös merkittävästi työelämän tuottavuutta sekä kilpailukykyä. Tutkimusten mukaan pelkkä vapaa-ajan liikunta ei riitä kumoamaan työpäivän aikaisen istumisen haittoja, minkä vuoksi vartalo pitäisi pitää aktiivisena myös työpäivien aikana.

Stoo® aktiivituolien käyttö ei siis pelkästään tuo lisää energiaa työpäivään, vaan se on myös huomattavasti terveellisempää kuin normaalien työtuolien käyttö!

Oli käyttöympäristö mikä tahansa, niin istuminen muuttuu varmuudella aktiiviseksi Stoo®:n avulla!

Stoo Triangle

Stoo® Triangle

Täysiverinen työtuoli, joka ei kuitenkaan pakota sinua pysymään paikallasi vaan päinvastoin aktivoi sinua pysymään liikkeessä. Stoo® Triangle muuttaa staattisen istumisen aktiiviseksi kuperan jalkaosan ansiosta ja istuinosan ennennäkemätön muotoilu takaa parhaan ergonomisen istumanautinnon. Kuminen pohja takaa hyvän pidon eikä tuoli luista alta. Kaasujousi on luonnollisesti pyörimätön, jotta käyttäminen olisi turvallista.

Kiilamaisen istuimen etummaisen sivun kulmat on pyöristetty niin etteivät istuimen reunat paina takareisiä. Istuinosan pehmuste on riittävän napakka, jotta se pitää ryhtinsä istuttaessa mikä takaa sen, että reunapainetta ei pääse syntymään takareisiin. Istuimen muotoilu yhdistettynä jalkaosan ominaisuuksiin takaa ergonomisesti optimaalisen istuma-asennon.

Stoo® Trianglen paras kaveri on säädettävä työpöytä. Triangle sopii loistavasti myös kokoustiloihin, kouluihin sekä esim. baarijakkaraksi. Oli käyttöympäristö mikä tahansa, niin istuminen muuttuu varmuudella aktiiviseksi Stoo®n avulla!

  • Korkeus 57-86 cm
  • Paino 6 kg
  • 3 vuoden takuu

Stoo® Trianglen korkeussäätö mahdollistaa sen, että tuolia voivat käyttää noin 150 – 200 cm pitkät käyttäjät. Korkeussäätö on myös tehty mahdollisimman helpoksi ja tuolia voi säätää miltä tahansa puolelta istuinosan alta löytyvästä korkeussäätölaipasta. Trianglen muotoilu mahdollistaa tuolin käyttämisen myös hameen kanssa, koska yksi sivuista on pyöristetty.

Rungon muotoilussa ja koteloinnissa on otettu huomioon puhdistettavuus. Kaasujousen yläosa on peitetty muovisella kotelolla, joten et sotke käsiäsi, kun siirrät tuolia jousesta nostamalla. Kotelo on huoltoa varten irrotettavissa ja se kiinnittyy paikalleen nostamalla sitä ylöspäin.

Osta heti verkkokaupastamme tai pyydä tarjouksemme yhteydenottolomakkeella!