eSpring vedenkäsittelyjärjestelmä

1 154,00  sis. alv24%

Hinta sisältää toimituksen sekä arvonlisäveron 24%.

eSpring poistaa vedestä mm. 99,99 % taudinaiheuttajabakteereista.

Voit myös kysyä tarjouksen, tarkennetaan malli samalla sekä annetaan ohjeita asentamiseen liittyen.

 

Kuvaus

Erillisellä hanalla, vaatii LVI – asentajan tekemän asennuksen, selvitämme ammattilaisen avuksesi.

  • Aktiivihiilisuodatin poistaa yli 160 haitallista ainetta
  • UV-valo poistaa bakteerit ja virukset
  • Elektroninen valvonta varmistaa turvallisuuden ja käytön helppouden
Sinä, työyhteisösi ja perheesi saatte laadukasta vettä vain hanan avaamalla. eSpring käyttää uusinta teknologiaa ja tarjoaa puhtaampaa, kirkkaampaa ja paremmalta maistuvaa juomavettä. Se poistaa juomavedestä kaikki epäpuhtaudet, bakteerit ja virukset jättäen juomaveteen vain hyödylliset mineraalit. Järjestelmä on helppo asentaa olemassa olevaan hanaan tai asennuttaa erillisellä hanalla kiinteästi. Saatavilla on myös kalustemalli, joka soveltuu yritystiloihin tai vaikkapa harrastuspaikoille. Tällöin saat suodatettua vettä erillisestä hanasta ja tavallista käyttövettä tarvittaessa (ks. alla lisää). Vedenkäsittelylaite on pitkäikäinen, helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen sekä edullinen.
Laitteen sisällä oleva vaihtosuodatin, jossa on aktiivihiilisuodatin sekä UV-valo, on helppo vaihtaa ja laitteen elektroninen valvonta ilmoittaa milloin suodatin tulee vaihtaa. Yksi vaihtosuodatin kestää n. 1 vuoden tai n. 5000 litraa juomavettä, ja tällöin puhtaan juomaveden hinnaksi tulee n. 5 senttiä / litra. Näin vältät kalliin ja vaivalloisen pulloveden kantamisen sekä säästät niin rahaa kuin luontoa. 1 vaihtosuodatin vastaa n. 10 000 kpl 500 ml muovipulloja.
Sen lisäksi että puhdas vesi on miellyttävää nauttia se on myös aina turvallista sekä auttaa kehon luonnollista aineenvaihduntaa vähentäen kemikaalien sekä muiden epäpuhtauksien aiheuttamaa kuormaa keholle. Soveltuu niin kunnallisen veden kuin kaivo- tai järviveden käsittelyyn.

Lisähinnasta saat kalusteen vaikka teipattuna yrityksesi väreihin, kysy tarjous myynti@arcticeam.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.