Vieterituolin avulla työtehosi kasvaa

Vieterituoli on joustava ja siinä on pyörivä istuinosa. Tuoli pitää sinut aktiivisena, vahvistaa tukilihaksiasi ja kehittää tasapainoasi. Vieterituoli on erinomainen satsaus työhyvinvointiisi.

Satulaosan verhoiluun on tarjolla musta/valkea keinonahka ja harmaa kangas rungon värisenä.

Ominaisuudet:

Hinta  250€ alv0% 310€ sis. alv24%

– Painoraja 140kg vakio, erikoisvieterillä 200kg

– Korkeudensäätö 62,5cm- 78cm

– Vieteri painuu 80kg painosta n. 10cm

Katso vieterituolit verkkokaupassamme

Kotimainen Bestool – Kävelemistä vastaava aktiivinen asento työpäivääsi

Laadukas Bestool-satulatuoli on kotimainen avainlipputuote. Tuolin istuinosa on liikkeitä myötäilevä, kaksiosainen ja säädettävä. Tuolissa on pienikokoinen jalusta, joten se sopii käytettäväksi myös pienissä tiloissa.

Istuimen muotoilu ja koko on suunniteltu vähentämään istujaan kohdistuvaa painetta. Erityistä huomiota on kiinnitetty istuimen leveyssäädön toimivuuteen.

Bestool-satulatuolin ideana on tuoda työpäivään kävelyä vastaava aktiivinen asento silloin, kun on pakko istua. Pidä huoli itsestäsi ja paranna työhyvinvointiasi!

Katso bestool-satulatuolit verkkokaupassamme

 

Kotimainen Bestool Balance aktiivituoli

Laadukas Bestool  Balance aktivituoli, jossa on liikkeitä myötäilevä, kaksiosainen ja säädettävä patentoitu istuinosa.

Tuolissa on pienikokoinen keinuva jalusta, joten se sopii käytettäväksi myös pienissä tiloissa sekä kotitoimistoissa.

Istuimen muotoilu ja koko on suunniteltu vähentämään istujaan kohdistuvaa painetta.

Erityistä huomiota on kiinnitetty istuimen leveyssäädön toimivuuteen.

Bestool-satulatuolin ideana on tuoda työpäivään kävelyä vastaava aktiivinen asento silloin, kun on pakko istua. Pidä huoli itsestäsi ja paranna työhyvinvointiasi!

Katso Bestool Balance-satulatuolit verkkokaupassamme

Back App 2.0 -tuoli vahvistaa selkää

Back App Office on alkuperäinen Back App -tuoli, jolla istutaan jalat jalkalevyn päällä.Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

Back App -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Back App vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan.

Back App –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

Runko on valmistettu 99,9 % kierrätetystä painevaletusta alumiinista, ja se on saatavana väreissä hopeanharmaa, tummanharmaa ja kiiltävä.

Katso Back App 2.0 -tuolit verkkokaupassamme