Vieterituolitehdas

Vieterituolitehdas

Vieterituolitehdas sijaitsee Kuopiossa, missä edullisemmat tuotantokustannukset kuin Etelä-Suomessa, jossa sijaitsee vieterituolitehtaan näyttelytila ja yksi varastoista.

Arctic Team on Vieterituolitehtaan jälleenmyyjäsi.

Oletko koskaan kokeillut istua vieterituolilla? Vieterituoli on aktiivituoli ja vieterituolilla istuessa aktivoit kehoasi enemmän kuin ikinä osaat kuvitella.

Tuolin aikaansaama liike kehossasi vahvistaa tukilihaksiasi, kehittää tasapainoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena työtehosi kasvaa, pysyt terveempänä ja säästyt monilta istumatyön ongelmilta. 


Hanki oma vieterituoli


vieterituoli
vahvistaa
kehoasi

Vieterituolilla istut tasapainoisesti kehon painon jakautuessa optimaalisesti lantioosi ja lantion kautta  selkärankaasi.

Vieterituolilla istuma-asennon istumapaine kohdistuu tasaisesti luisille rakenteille, istuinkyhmyille, edesauttaen lantionalueen lihasten ja muiden pehmytkudosten vapaata verenkiertoa.

Vieteri-aktiivituoli on saatavana mustana.

Istuinosan verhoiluna musta keinonahka.


Hanki oma vieterituoli

Lataa vieterituolin nakkauspeli!

Vieterituolinnakkauspeli (Spring Chair Throwing Game) on 2020-2021 kehitetty mobiilipeli, jossa kokeillaan kuinka pitkälle lentää Arcticin Teamin vieterituoli.


Lue lisää pelistä


made in finland

Aloitimme Vieterituolin valmistuksen Kuopiossa keväällä 2020,  Vieterituolitehdas on myyty kesällä 2021. Suomen Kouluhankinta Oy:lle.  Sinulla on mahdollisuus nyt tilata omaksi tai vuokralle kauttamme. 

OMINAISUUDET:

– Painoraja 140kg vakio 
– Korkeudensäätö 62,5cm- 78cm (Mahdollisuus lyhentää n. 5cm)
– Vieteri painuu 80kg painosta n. 10cm


Hanki oma vieterituoli